GRATIS FRAKT PÅ KÖP ÖVER 100 KR

TANDKVIST - Press Release 2021

16 augusti 2021

Tillkännagivande av lanseringen av det innovativa och miljömedvetna sortimentet av tandvårdsprodukter TANDKVIST som har en tandborste i bambu med huvudet lockat till magneter och rekordmånga borst bredvid världens enda tandtråd tillverkad av värmepressad bambu. < /span>

TANDKVIST är ett miljömedvetet svenskt munvårdsmärke tillverkat av naturmaterial som förbättrar vardagens rutiner genom att fokusera om klimat, kvalitet och innovation. Tillsammans med några mer traditionella produkter introducerar TANDKVIST världens första och enda värmepressade bambustråd och en unik bambustandborste med en rekordstor mängd mjuka borst och ett huvud som lockas till magneter utan visuell kompromiss.

Tandkvist firar sin premiär genom att erbjuda ett hållbart tandborstreseset som heter T20 Bamboo Tandborste, BOW Bamboo Flosser, en liten förpackning med A1 tandpetare och ett antibakteriellt och andningsbart resefodral av återvunnet papper och aktivt kol. Utöver sortimentet av Tandkvist -produkter finns tre typer av hållare, två typer av stenställningar och en väggmagnet.

Tandkvist A1 Tandpetare är en traditionell stil med tandpetare tillverkade av bambu. Den här första klassiska varianten av A1 tandpetare kallas original - nr 01. Förutom att ses inuti T20+ -satsen kommer den också i en separat tändsticksförpackning med upp till 100 stycken utvalda tandpetare.

Tandkvist BOW Bamboo Flosser är världens första och enda bambu -floss. Denna första stil av bambu-tandtråd värmepressas från en massiv bambubit för att få en stark rosettliknande form som håller dubbla tandtrådar utan smak. BOW-handtaget kan återanvändas för att hålla och dra åt andra typer av tandtråd genom att bara böja pilen och linda flossen i båda ändarna.

Tandkvist T20 Bamboo Tandborste är den första tandborsten som kommer in i Tandkvist -sortimentet. Den är gjord av bambu och är designad speciellt för det materialet. Handtaget håller fibrerna intakta från botten till huvudet och har en form och laser som möjliggör bekväma greppkombinationer och en balanserad totalvikt.

Huvudet på Tandkvist T20 är packat med 2760 mjuka antibakteriella kolborst, vilket är 2,5 gånger fler borst än det ledande märket. Detta ger användaren mycket mer komfort och effektivitet. Borsten är förankrade av ferromagnetiska ankare som gör att huvudet kan locka magneter. Denna tandborste kan därför snabbt gå från diskbänken till väggen med hjälp av Tandkvist Wall Magnet.

Tandkvist Wall Magnet är en enkel men mycket stark magnet som har en självhäftande sida som kan fästas på vilken plan yta som helst. Tandkvist Wall Magnet kan rymma allt med ens den minsta mängden stål men är speciellt gjord för att hålla Tandkvist tandborstar.

TANDKVIST lanseras också med stenstativ som är släta flodstenar formade av natured i över tusentals år och har antingen ett diamantborrat enda hål eller ett tvillinghål för att lagra din tandborste, tandpetare eller tandtråd som ett alternativ till Tandkvist Wall Magnet.

Tandkvist är engagerad i att skapa miljömedveten munvård som anförtror människor att göra bättre val för att förbättra både deras dagliga rutin och vår planet.

Allt bambumaterial som används i våra produkter är från ansvarsfullt skötta skogar. Efter att bambun har skurits genomgår den en speciell torkningsprocess för att producera bambu av högsta kvalitet. Vi väljer sedan bara det bästa av det bästa materialet som ska användas i Tandkvists produkter. Våra produkter behandlas äntligen med jungfru kokosolja och bivax för att maximera vattenbeständighet och munhygien.

Hitta ytterligare information om Tandkvist och produktutbudet på www.tandkvist.se

För ytterligare förfrågningar och frågor, kontakta Jakob Lennartsson på business (at) tandkvist.se

Kontaktinformation:

Primabas AB

Aspirantgatan 31 < br> 644 35, Torsh älla
SVERIGE

+46 73 89 63 155

www.primabas.com

### < /p>