GRATIS FRAKT PÅ KÖP ÖVER 100 KR

OM TANDKVIST

Tandkvist konceptualiserades, designades och utvecklades i Sverige med minimalismen, miljömedvetenheten och den smarta designen som Sverige är känt för.

Vi bestämde oss för att skapa en rad munvårdsprodukter gjorda av naturen som är långt överlägsen även konkurrensen i plast så att folk inte skulle ha någon ursäkt för att fortsätta använda plastprodukter.

Vi ser till att köpa grön el och vi har ambitioner att göra våra produkter klimatpositiva i sin egen tillverkningsprocess, ända tills de släpps ut på marknaden.

Vi har decennier av erfarenhet av att skapa professionella munvårdsprodukter och har tillverkat produkter i bambu dubbelt så länge. Detta gör att vi kan vara väldigt nytänkande inom skapandet och skapa produkter och funktioner som aldrig har setts tidigare.

Allt bambumaterial som används i våra produkter är från ansvarsfullt skötta skogar. Efter att bambun har skurits genomgår den en speciell torkningsprocess för att producera bambu av högsta kvalitet. Vi väljer sedan bara det bästa av det bästa materialet som ska användas i Tandkvists produkter. Våra produkter behandlas slutligen med kokosolja för att maximera vattentätheten och munhygien.


/Jakob Lennartsson 

 Grundare